Μόλις κυκλοφορήθηκε ο πρώτος από τους τρεις τόμους του βιβλίου: «Η Αποκάλυψη και οι Εμφανίσεις των Αγίων Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης» με περιεχόμενο την υπερφυά φανέρωση, στις μέρες μας (1959-1963), τριών Μαρτύρων που έδωσαν ολάκερη την καρδιά τους στον Χριστό και την Εκκλησία πριν 500 χρόνια.

Αποτελεί μια καταγραφή απίστευτων αλλά αληθινών εμπειριών που παρατίθενται με τη μορφή διαλόγων και υποβάλλουν τον αναγνώστη, έτσι ώστε να αντιληφθεί τα όσα λέει ο Κύριος: "εκείνος που πιστεύει σ᾽ Εμένα και όταν ακόμη πεθάνει, θα ζήσει" και συνεχίζει: "και κάθε ένας που ζει και πιστεύει σ᾽ Εμένα δεν πρόκειται να πεθάνει στον αιώνα". Προϊόν 20 και πλέον ετών έρευνας και ενασχόλησης του συγγραφέα σχετικά με την αποκάλυψη του ιστορικού και τις θαυματουργικές φανερώσεις των Αγίων στη Θερμή της Λέσβου.

Οι εμπειρίες αυτές καταγράφονται σε 435 σελίδες, με σκληρό εξώφυλλο και χαρτί σαμουά. Εμπεριέχει έγχρωμο φωτογραφικό υλικό καθώς και εικονογραφικές αναπαραστάσεις των περιγραφομένων γεγονότων. Προσφέρεται στην τιμή των 15 ευρώ ώστε να μπορεί ο καθένας να το προμηθευτεί εύκολα.

Σχετική έκπτωση.


Συναξαριστής

Σήμερα τιμοῦνται οἱ Ἅγιοι:
Ορθόδοξος Συναξαριστής

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Γρίβα, ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ 613 00
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:agiosrafailgriva@gmail.com
Τηλέφωνο: 23430-20270